ŞANLIURFA / SURUÇ - Harmanalan İlkokulu

Şbt

Barış Manço'yu anma etkinliği için çok güzel bir program yaparak çocuklara unutamayacağı anılar bırakan okul öncesi öğretmenimiz Neşe ÇAKIL'a teşekkür ederiz.

Şbt

1/A sınıf öğretmenimiz Feyza Özaydın OKAN'a vermiş olduğu emekleri ve düzenlediği okuma bayramı için teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda, Cumhuriyet'in adımlarını takip eden bir nesil yetiştirme gayemiz bugün de, geçmişte olduğu gibi devam ediyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun üzerinden geçen 98 senede ilk günkü heyecanı, ruhu, coşkuyu yüreğimizde hissederek dolu dolu kutladık 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı. Sınıflarda gösterdikleri gayrete ek olarak bizlere bu güzel töreni hazırlayan kıymetli meslektaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.