ŞANLIURFA / SURUÇ - Harmanalan İlkokulu

Tuncay ÖZOĞUL 5412112486
Harmanalan Köyü Suruç Şanlıurfa
Vizyon
“Bölge halkını çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine kazandırmak,evrensel değerlere uygun olarak ırk,dil,din,cinsiyet ve bedensel eksikliklere bakmadan tüm insanlara eşit davranan,bireysel farklılıklara saygılı, başarının takım çalışması ile elde edilebileceğine inanan, eğitim bayrağını sürekli zirveye taşımaya çalışan bölgede kendi düzeyindeki okullar arasında seçkin bir eğitim kurumu olmak”
Misyon
" Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen , araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş , özgüveni yüksek , ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak"
Başarılar
2010-2011 eğitim öğretim yılı tiyatro yarışması ikinciliği 2011-2012 eğitim öğretim yılı küçükler futbol ikinciliği 2011-2012 eğitim öğretim yılı yıldızlar futbol üçüncülüğü
08.30-14.10
Kaloriferli
Servis ile sağlanmaktadır.
KÖY
Okulumuz ilçe merkezine 14 km, il merkezine 65 km uzaklıktadır.