ŞANLIURFA / SURUÇ - Harmanalan İlkokulu

Nis

Şanlıurfa Valiliğince başlatılan BİGEP programı kapsamında okulumuz anasınıfı öğretmeni Neşe ÇAKIL tarafından doğa yürüyüşü, piknik ve anne çocuk oyunları oynanarak hem okul aile ilişkilerinin önemi üstünde durulmuş, hem de bigep projesinde anne ve çocuk arasındaki etkileşimin önemine vurgu yapılmıştır.  Oyunlarla geçen etkinliğimiz için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan, neşe dolu çocuk kahkahalarıyla yankılanan, gökyüzünü rengarenk balonlar ve uçurtmaların süslediği, umudun ve baharın taze nefesini hissettiğimiz özel bir gündür. Bu gün, kalplerimizdeki çocuk sevincini, geleceğe dair umutlarımızı ve masumiyetin saf neşesini kutladığımız, tüm sokakların şenlik havasına büründüğü, gönüllerin bir araya geldiği bir bayramdır. Her bir çocuğun gözlerindeki parıltı, bu ülkenin aydınlık yarınlarına olan inancımızı pekiştirir. 23 Nisan, sadece bir tarih değil, aynı zamanda yüreklerimizde yeşeren umutların simgesidir. Bu gün, çocukların gülüşleriyle daha da anlam kazanırken, göğsümüzü kabartan bir gurur, geleceğe dair sınırsız bir heyecanla dolup taşarız. Çocuklarımıza bu günü hediye eden başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ü minnetle anıyor. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi, tarihimizin altın harflerle yazılan en büyük kahramanlık destanlarından biridir. 109 yıl önce, Çanakkale Boğazı’nda, vatanımızın bağımsızlığı için destansı bir mücadele verildi. Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman askerlerimiz, “Çanakkale Geçilmez” dedirtti. Bu anlamlı günü, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak kutluyoruz. Törende emeği olan okulumuz öğretmenlerinden Melikenur AVŞAR ve görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bugün, İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılında, bu büyük eseri bir kez daha anıyoruz. İstiklal Marşı, Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği kararlılığı, birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan eşsiz bir destandır. Bu milli marş, yüreklerimizde sonsuza kadar yaşayacak olan bir mirastır. İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u, kahraman kurucumuz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Bu güzel anma törenini planlayan kurum öğretmenimiz Orhan TURAN ve katılım sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Neşe ÇAKIL, BİGEP projesi kapsamında velileri bilgilendirmek ve istişarede bulunmak için veli ziyaretleri gerçekleştirmiş olup ilgili öğretmenimize ve misafirperver ailelerimize teşekkür ederiz.

Kas

Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere kıymetli mesai arkadaşlarımızın ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız. Öğretmenler Günü programını düzenleyen değerli öğretmenimiz Feyza Özaydın OKAN'a emekleri için teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Coşkuyla Kutlandı. Cumhuriyeti bize hediye eden, ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunarız.

Haz

Yıl boyunca çalışan minik öğrencilerimiz biraz dinlenmeyi hak etti. Dolu dolu geçen bir eğitim - öğretim yılını geride bırakıyor. Bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Haz

Dondurmalar, mısırlar, karpuzlar, güneş. Çocuklarımız için unutamayacağı bir yıl sonu ve yaza merhaba etkinliği ile Harmanalan İlkokulu olarak Suruç'ta ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Azimle çalışan tüm çalışma arkadaşlarımız ve etkinliği organize eden, her bir kartonunda bile el izi olan kıymetli öğretmenimiz NEŞE ÇAKIL'a teşekkür ederiz. Koca bir neslin ileride çocuklarına anlatacağı bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Han Özdemir ve Sayın Şube Müdürümüz Halise Yaşar'a teşekkürü borç biliriz.

Nis

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu güzide günü büyük bir coşkuyla kutladık. Törenimize emek veren tüm meslektaşlarımıza, katılan velilerimize ve günün kahramanları miniklerimize canı gönülden teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın 101. yıldönümü coşkuyla kutlandı. Programda görevli öğretmenimiz Sevgi SAYLA'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz ve okul lojmanı çatı onarımını üstlenen, çatı oluklarımızı yenileyen ve okulumuza Sportoto ile birlikte halı saha yaptıran sayın ilçe kaymakamımız Kenan AKTAŞ 09.02.2022 tarihinde yapılan işlemleri denetleme ve öğretmenlerimizi ziyaret amacıyla okulumuza ziyarette bulunmuşlardır. Kendilerine eğitime göstermiş oldukları hassasiyet ve verdiği emekler için çok teşekkür ederiz. Harmanalan İlkokulu artık daha güvenli.

Şbt

Okul ve okul lojmanımızın çatı oluklarının yenilenmesi sayın ilçe kaymakamımız Kenan AKTAŞ'ın desteğiyle yapılmıştır. Kendisine ve emeği geçen herkese teşekkürler.